[email protected]
Bel +31 (0)88 374 17 70
Home Zakelijk Leasen Hoe werkt Zakelijk Leasen

Hoe werkt Zakelijk Leasen

/uploads/Schakel_Autolease_Banner.jpg
 

Schakels eigen lease maatschappij: Schakel Autolease

Er zijn zoveel verschillende leasevormen mogelijk dat we graag met jou in een persoonlijk gesprek kijken welke vorm het beste bij jouw situatie past. Er zijn verschillende leasevormen mogelijk. Hieronder de verschillende mogelijkheden. Vraag jouw adviseur van de Schakel Autolease naar de beste oplossing voor jouw situatie en jouw wagenpark.

One-stop-shopping

Je kiest zowel jouw auto en de leasevorm gewoon bij jouw eigen vestiging van de Schakel Autogroep. Uiteraard kun je daar ook terecht voor alle service aan jouw auto, zoals onderhoud, schade, ruiten of banden. Wij laten de rijders niet van dealer naar bandenservice of autoruitenservice rijden: wij regelen het allemaal voor jou. Dit is echt one-stop-shopping en daarmee bespaart je tijd en geld.

Ford Zakelijk leasen: de verschillende lease vormen

Er zijn verschillende leasevormen mogelijk. Hieronder de verschillende mogelijkheden. Vraag jouw adviseur van de Schakel Autolease naar de beste oplossing voor uw situatie en uw wagenpark.

Ford Financial Lease: jij bent de eigenaar
Bij Financial Lease wordt jij economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus op de balans van jouw onderneming te staan. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoef je geen beroep te doen op jouw kapitaal en kun je de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Deze leasevorm is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Financial Lease is flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met je afgesproken. De rente ligt voor de gehele looptijd vast. Kosten van verzekering, belasting, onderhoud en eventuele reparaties zijn niet in het maandbedrag inbegrepen.

De belangrijkste kenmerken van Financial Lease:
-  Jouw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar, geen groot bedrag nodig voor de auto
- De auto staat op jouw bedrijfsbalans  
- Kosten van verzekering, belasting en onderhoud zijn niet inbegrepen
- Na betaling van de laatste termijn bent jij volledig eigenaar  
- Naar keuze met of zonder slottermijn  
- De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar 

Ford Full Operational Lease en Schakel Full Operational Lease: alle kosten in vast maandbedrag
Full Operational Lease houdt in dat je niets aan het toeval overlaat. Alle kosten zijn opgenomen in een vast maandbedrag. Dus niet alleen de afschrijving, maar ook rente, onderhoud, reparaties, eventuele schade, banden, verzekering, belasting, 24-uurs- service en eventueel vervangend vervoer. Je hebt totale zekerheid over de kosten van de auto. Naast de maandtermijn betaal je alleen brandstof. De auto komt niet op de balans van jouw bedrijf.

De belangrijkste kenmerken van Full Operational Lease:
- Maximale zekerheid over de autokosten
- De auto staat niet op de balans van jouw bedrijf
-  Jouww bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
- Alle kosten, inclusief onderhoud, belasting en verzekering, zijn inbegrepen in het maandbedrag

Ford Nett Operational Lease: na looptijd de auto overnemen
Met een Nett Operational Lease-constructie komt  Ford niet op uw balans te staan, maar op die van Ford Lease. Je zorgt zelf voor verzekering en onderhoud van de auto. Na de leaseperiode kun je de auto overnemen voor een vooraf overeengekomen overnamebedrag. Het komt wel voor dat de marktwaarde dan nog hoger ligt, je boekt dan extra winst na afloop van het contract.

De belangrijkste kenmerken van Ford Nett Operational Lease: 
- De auto komt niet op jouw balans voor
- Jouw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
- Vaste looptijd en maandlasten geven zekerheid
- Houderschapsbelasting is inbegrepen in de maandtermijn, maar verzekering en onderhoud niet
- Aan het eind van de looptijd kunt u de auto overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag

Bekijk ons volledige Zakelijk Lease aanbod.